Campooz Trekking- & Travelling luifels en zijwanden

Bekijk hieronder ons volledige aanbod in Campooz Trekking luifels, Campooz Travelling luifels en Campooz zijwanden.

Campooz Trekking Luifels

Deze unieke en prachtige Trekking & Travelling luifel van Campooz heeft een avontuurlijke en tijdloze uitstraling. Door de flexibele maatvoering past de luifel op zowel kleine als grote caravans, alsmede bijzondere gevormde caravans. Hieronder de uitleg van beide type luifels:

De Trekking Luifel heeft sierlijke rondingen aan de zijkant die de luifel mooi accentueren. De stukken doek die naar beneden gespannen zijn zorgen voor een deels gesloten sfeer waardoor er een ‘huiskamer’ effect onder de luifel ontstaat. Deze luifel is gemaakt voor caravans die, vanaf de grond gemeten, hoger zijn dan 2.10. Als je caravan lager dan 2.10 is, kies dan voor de Travelling luifel.

TRIPLE LANE pees structuur:
De luifelpees van de Travelling luifel bestaat uit 3 delen en biedt daarmee veel mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen de luifel geheel door de peesrail te laten gaan, óf enkel het horizontale rechte deel. Kies je (gedwongen) enkel voor het rechte deel, zoals bij Eriba caravans, dan kun je de zijkanten naar de grond spannen. De Triple Lane pees constructie zorgt er ook voor dat de luifel ook op lange caravans past.

RIPSTOP KATOEN:
Voor deze luifels gebruikt men onverwoestbaar Ripstop Katoen voor de luifels. Dit katoen is sterk, ademende, UV-werend, onderhoudsarm én sneldrogend. Een blik op het doek laat een patroon van vele vierkantjes zien. Dit is een verstevigde draad die door het doel is geweven, wat het zó sterk maakt dat het zelfs voor Australische legertenten wordt gebruikt.

MATEN, KLEUREN & ZIJWANDEN
De Trekking Luifel is verkrijgbaar in zes verschillende maten én 3 kleuren en is eenvoudig uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de luifel. De zijwanden zijn er in drie versies; dicht, met raam of met gaas. Bij Kampeerkoopje.nl wordt de luifel altijd geleverd met een lichtgewicht aluminium frame & Quick fix spanners, zodat je de luifel makkelijk & snel kan spannen.

  • Adria Action 361 LH – Trekking luifel 275
  • Action 391 LH (Sport) – Trekking luifel 275
  • Action 391 PD – Trekking luifel 275
  • Action 391 PH –Trekking luifel 275

MAATVOERING
Voor deze Trekking Luifel zijn er zes beschikbare maten: 275, 300, 325, 350, 375 en 400cm. Deze maten staan voor het aantal centimeters voor het rechte stuk van de caravan of peesrail (275cm, 300cm, etc). Meet het rechte stuk van de caravan of peesrail om de best passende luifel uit te kiezen. Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Aan beide kanten van de gemeten lengte komt nog 1.25m doek met de mooie ronde uitgesneden hoeken.

Voorbeeld 1: Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking 300.
Voorbeeld 2: Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking 400.

TIP
Heb je geen luifelbevestiging oogjes aan de caravan?
Bestel dan de LUIFEL-BECESTIGING CLIPS mee, anders kun je de luifel niet opzetten.

SPECIFICATIES LUIFEL EN FRAME

Luifel & zijwanden doek: 300gr/m2 Ripstop katoen
Luifel kleur: Beige, Zwart, Grijs
Frame: Aluminium – incl. Quick Fix systeem
Buizen diameter: Ø 25/22 mm
Gewicht luifel: 8 kg
Gewicht frame: 6 kg
Uitvaldiepte luifel: 250cm
Waterkolom: 3.000 mm

Trekking luifel prijzen

Trekking 275 € 579,00
Trekking 300 € 589,00
Trekking 325 € 599,00
Trekking 350 € 609,00
Trekking 375 € 619,00
Trekking 400 € 629,00

Beschikbare kleuren

Trekking voor Beachy prijzen

Voor Beachy 360 € 619,00
Voor Beachy 420 € 639,00
Voor Beachy 450 € 649,00

Beschikbare kleuren

Campooz Travelling Luifels

De Travelling luifel is speciaal gemaakt voor caravans & buscampers met een lage en rechte daklijn. De middelste daklegger heeft een speciale vorm waardoor deze voor 20cm extra stahoogte zorgt. Daardoor kun je dus ook bij lage caravans en buscampers goed onder de luifel staan en kan tevens de deur gewoon open.

Deze luifel past onder andere op de Eriba modellen Familia, Triton en Troll, maar ook op buscampers. De luifel is verkrijgbaar in 3 kleuren en 6 verschillende maten. De railhoogte van de caravan, gemeten vanaf de grond, is maximaal 210cm. Is je caravan hoger dan 210cm, kies dan voor de Trekking luifel.

RIPSTOP KATOEN:
Onze leverancier gebruikt onverwoestbaar Ripstop Katoen voor de luifels. Dit katoen is sterk, ademende, UV-werend, onderhoudsarm én sneldrogend. Een blik op het doek laat een patroon van vele vierkantjes zien. Dit is een verstevigde draad die door het doel is geweven, wat het zó sterk maakt dat het zelfs voor Australische legertenten wordt gebruikt.

MATEN, KLEUREN & ZIJWANDEN:
De Travelling Luifel is verkrijgbaar in zes verschillende maten én 3 kleuren en is eenvoudig uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de luifel. De zijwanden zijn er in drie versies; dicht, met raam of met gaas. Bij Kampeerkoopje.nl wordt de luifel altijd geleverd met een lichtgewicht aluminium frame & Quick fix spanners, zodat je de luifel makkelijk & snel kan spannen. Luifel bevestiging clips zijn niet nodig, deze luifel heeft namelijk ingestikte pockets om het dakframe op te spannen.

Hoewel de luifel op bijna álle caravans past, zijn een aantal maten bijzonder geschikt voor bepaalde type caravans & bus campers.

Maat 240: Oa. Eriba Familia
Maat 260: Oa. California buscampers (luifel heeft dubbele pees)
Maat 300: Oa. Eriba Triton
Maat 340: Oa. Eriba Troll
Maat 360
Maat 400

Travelling Luifel prijzen

Travelling 240 € 549,00
Travelling 260 € 559,00
Travelling 300 € 579,00
Travelling 340 € 589,00
Travelling 360 € 599,00
Travelling 400 € 619,00

Beschikbare kleuren

Trekking en Travelling Luifel zijwanden

De zijwanden zijn snel en makkelijk op te hangen met clips aan het aluminium frame en geschikt voor zowel de Trekking als voor de Travelling luifel. Zo kun je dus in de avond of bij wind iets meer beschutting creëren voor extra comfort. Er zijn drie verschillende zijwanden verkrijgbaar die u ook bij Kampeerkoopje.nl kunt bestellen.

– Dicht
– Met Raam
– Gaas (50% wind stoppend & UV beschermend)

TIP!
Heb je geen luifelbevestiging oogjes aan de caravan? Bestel dan de Luifel bevestiging clips mee, anders kun je de luifel niet opzetten.

Trekking en Travelling Zijwand prijzen

Trekking Zijwand met zonwerend gaas € 129,00
Trekking Zijwand dicht € 169,00
Trekking Zijwand met raam € 189,00
Travelling Zijwand met zonwerend gaas € 129,00
Travelling Zijwand dicht € 169,00
Travelling Zijwand met raam € 189,00

Beschikbare kleuren

Heb je vragen, wil je meer informatie of heb je interesse in onze Campooz Trekking- of Travelling luifels en/of in de zijwanden? Neem dan contact met ons op via info@kampeerkoopje.nl of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens

 

Anti spam maatregel: